På vår stora scen är det vårt showteam som guidar er genom helgens stora scenhändelser. Med musik, dans och komedi kickar de igång konventet på riktigt med Invigningen och vi får möta den modiga truppen som lär snubbla in i ett nytt äventyr innan vi ens hunnit peka ut nödutgångarna.
Äventyret fortsätter under Cosplaytävlingen och avslutas under Avslutningen – missa inte dessa stora scenevent, för då går du miste om hela äventyret!

”Hej! Vi på bilden är Kodachicons Showteam: Above Average Entertainment! Vi kommer att bjuda er på en spännande resa med hjältar och skurkar i de mest otippade allianser ni har sett på scen, samt lite nostalgiska throwbacks till förra Kodachicon. Vi ses snart!”

– Above Average Entertainment

Torsdag: Invigning

Ett varmt välkomnande till Kodachicon! Vi kan alla behöva en invigningsceremoni för att fräscha upp minnet om vad ett konvent egentligen är för något och hur det känns att vara omringad av hundratals andra konventare. Frukta icke, vi kör en ordentlig genomgång av allting man behöver veta och uppleva!

Lördag: Cosplaytävlingen

Varje år håller vi en stor cosplaytävling med superfina cosplay-relaterade priser. Tävlingen är öppen för alla! Läs mer på sidan Cosplay.

Söndag: Avslutning

När funktionärerna skämt ut sig i den traditionella, och väldigt offentliga, karaoke-uppvisningen och piñatan blivit slagen, då är Kodachicon nästan slut. Nästan – vi bjuder på en show till innan vi tar farväl! Showteamet avslutar sitt äventyr, filmteamet delar med sig av deras bästa klipp från helgen och alla övernattare får vila upp sig lite inför utmaningen att hämta sin packning och ta sig därifrån.


Mattias Moraeus, KA aktiviteter & scen

Alex Kirk, v.KA aktiviteter

Ansvarar för aktiviteter och nöjen, externa föreningar & partners, och scener

Email: aktiviteter@kodachi.se