Överlägg

Butiker

Det finns en massa butiker och försäljare som hör hemma på konvent och vårt mål är att bjuda in så många som möjligt till vårt episka försäljartorg där du kan hitta merch, nörd-pop-kultur, alternativa klädstilar, manga, och allt sånt som får en konventares ögon att glimma.

PS! Kolla även in Artist Alley där privatpersoner kan sälja sina hantverk 🙂


Butikerna i år:

MeltyChocolateMoon är en J-fashion butik som har allt färgglatt och spännande för dig som vill hitta unika accessoarer och kläder! Med ett enormt utbud av handgjorda smycken och egendesignade plagg som är väldigt size inclusive och har ett större utbud av plus size kläder!
Besök gärna hemsidan genom att klicka här för att se en del av utbudet som kommer att säljas på KodachiCon 2022!

Rainbow Island är en online butik som säljer K-Pop, Kawaii och Anime grejer. Hos Rainbow Island finns det K-Pop merch med ett stort antal grupper men också mycket Anime grejer och annat kul från Japan. Förutom webshopen så åker de runt mycket i Sverige och Danmark för att köra ”pop up-butiker”!

VerEl Dezign säljer peruker och tillbehör till cosplay samt accessoarer och handarbeten. De sammarbetar med Mikos hörna som är en secondhandbutik med allt mellan spel, manga, böcker, nördprylar, t-shirts och accessoarer, med annat kul!


Vill du ställa ut och sälja dina produkter på Kodachicon?
Kontakta oss via mail: sales@kodachi.se