Det finns en massa butiker och försäljare som hör hemma på konvent och vårt mål är att bjuda in så många som möjligt till vårt episka försäljartorg där du kan hitta merch, nörd-pop-kultur, alternativa klädstilar, manga, och allt sånt som får en konventares ögon att glimma.

PS! Kolla även in Artist Alley där privatpersoner kan sälja sina hantverk 🙂


Vanadis

Vanadis Atelier skapar ett unikt mode fokuserat på att blanda J-fashion med inspiration från fantasy och folksagor.

Vi gör horn, alvöron, smycken, kronor och andra mystiska saker som du kan använda för att skapa din egen MoriFae-stil eller komplettera din cosplay.

Vår estetik beskrivs bäst som en övervuxen mossig stenstuga med ett litet bibliotekstorn mitt i en lummig skog med ett stänk av kawaii älvstoft.

Alla våra produkter är handgjorda av Vanadis själv, som alltid strävar efter att förbättra sin skicklighet och kvaliteten på våra produkter.
Kom och besök oss och anslut er till älvfolkets hov!

VerEl Dezigns

Vi är två butiker som samarbetar för ett brett sortiment och försöker åka på så många konvent vi kan.

VerEl Dezigns säljer peruker, accessoarer och handarbeten m. m.

Mikos hörna säljer secondhand, allt mellan spel och manga, merch och filmer, märkes- och nördkläder m. m.

Melty Chocolatemoon

Nymphcraft

Nymphcraft är ett märke som grundades år 2020, med alternativa accessoarer, kläder, teer, klistermärken, nallar med mera. Inspirationen till våra produkter kommer från sagor, naturen, det ockulta och anime. Vi tillverkar våra produkter själva och några av våra olika material och tekniker är textil, virkning, lera, plast, metall, glas och mer. Kläderna vi säljer är upcycled second hand, ofta med brodering, pärlor och spets. Vår tanke när vi skapade Nymphcraft var att skapa saker vi själva ville ha, som vi tycker är roliga att skapa samt att kunna sälja produkterna till ett bra pris. Vi vill att fler ska kunna välja handgjort framför massproduktion! Vi som kommer att stå på plats största delen av tiden och sälja våra fina produkter är Jonna och Malin. Jonna har ett fokus på kawaii och pastell och arbetar mycket i textil och med virkning men även en hel del med pärlor. Malin fokuserar mer på det ockulta och sagor, med smycken skapta i metall, plast och lera. Besök gärna vår Etsy shop under namnet ”Nymphcraft” för att få en liten inblick i vad vi gör. Vi kommer dock att ha med mycket mer än det som ligger ute för tillfället! Vi ses på Kodachicon 2023!

Kamiko

Idén att starta upp Kamiko kom efter att det påbörjades ett samarbete med HollYMoonx från Nederländerna som fokuserar på just figurer från japan, och i slutet av 2022 tog Kamiko emot sin första leverans på över 170 figurer, många som inte finns tillgängliga på svenska marknaden. 

Marknaden för figurer kändes mättad så ville vi erbjuda något mer: en komplett hemsida med inriktning mot japansk kultur. En central plattform där det finns ett stort utbud av figurer men där man även kan köpa manga, godis, spel, kläder och dylikt från en och samma sida utan att behöva leta runt och betala frakt från olika företag. Även om vi inte är störst på marknaden hoppas vi med tiden kunna erbjuda större och större utbud för mer komplett sida.

När det kommer till vårt utbud av figurer vill vi erbjuda ett brett sortiment, inte bara av det senaste utan även av äldre figurer för att kunder ska kunna få tag i klassiker som inte tillverkas längre. Därför kan man på Kamiko.se se figurer som idag blivit väldigt ovanliga, något som vi idag ser lite av på den svenska marknaden!

Vi vill lyfta de stora serierna från förr och de senaste serierna som kommer ut, saknar vi produkter från din favoritserie hör gärna av dig till info@kamiko.se!

Zakkastore

Vi är Zakkastore

Namnet är inspirerat från japanska ”Zakkaya” vilket betyder general store.

Vi driver en webbshop som säljer allt från japanska snacks & godis till figuriner.

Hemsida: zakkastore.se

Instagram: zakkastore_se

Rainbow Island

Hos oss hittar ni allt från anime-figuriner till K-Pop merch men vi har också en hel del Kawaii och gosedjur!

Vi säljer främst på olika konvent men håller också egna pop-up butiker runt om i Skandinavien.


Sara Wetterlund BenLevi, KA försäljning

Hampus Samuelsson, v.KA försäljning

Ansvar för mat, kiosk, försäljare och Artist Alley

Email: sales@kodachi.se