2023 – vi har tyvärr inte Besökarnas FörsäljningsBord i år 🙁


Auktion – lördag 12.00

Första, andra, tredje – sålt? Kodachicons Auktion äger (som vanligt) rum på lördagen, Lilla Scen 12.00-14.00. Passa på att bli av värdefulla grejer du inte har plats med själv, eller lägg några bud på grejer du bara MÅSTE ha!

Jag vill sälja grejer!

Samla ihop alla grejer och skriv ner allt på en lista som du tar med dig tillsammans med varorna. Skriv vad det är för produkt, eventuell information om var det kommer ifrån och sånt, och sätt ett utropspris.
Bunta gärna ihop saker som hör ihop med varandra, t.ex. bokserier, eller gör en egen ”loot crate” med flera mindre grejer som passar bra ihop som samling.

Ta med allting till konventet! Inlämning till Auktionen sker i BFBs sal och varor tas emot fram till 10.00 på lördag 28 maj.

Det som inte säljs MÅSTE hämtas ut SENAST 12.00 på söndagen. I samband med att du hämtar ut osålda grejer hanterar vi även överföring av de pengar du tjänat.
Utbetalning sker i första hand via swish, i andra hand i kontanter.

Allmänna villkor

Varor ska lämnas in SENAST 10.00 på lördag.
Upphämtning av osålda varor sker SENAST 12.00 på söndagen.

Betalning sker i första hand genom swish. För kontanta köp tillkommer 10% av varans kostnad som administrativ avgift.

Kodachicon ansvarar ej för föremål/varor som går sönder, blir stulet eller försvinner under eventet
Kodachicon accepterar inte returer vid BFB.

BFB kommer att samla in kontaktuppgifter från säljare.
Dina kontaktuppgifter kommer endast att ses och behandlas av oss på Kodachicon, detta för att vi på ett enkelt sätt ska kunna ta hand om dig på ett bra sätt. Dina kontaktuppgifter kommer aldrig säljas eller på annat vis spridas till tredje part utan ditt godkännande.

För betalningssyften kommer säljarens telefon/swish-nummer att dokumenteras och ges ut till den betalande kunden för direkt betalning. BFB kontrollerar att betalningen utförs korrekt på plats. Kodachicon har inte möjlighet att agera som mellanhand i betalning via swish, men erbjuder betalning i kontanter.


Har du frågor eller funderingar om Auktionen eller BFB?
Kontakta oss på facebook eller via mail: sales@kodachi.se