Överlägg

Artist Alley

Vad är Artist Alley?

Artist Alley är försäljartorget för privatpersoner som vill sälja hantverk, konst och egna skapelser. Här hittar man allt möjligt!

Årets Artister

Mermaid Athiira

Passa på att träffa sjöjungfrun Athiraa och få hennes bok Sjöjungfruns äventyr i Östersjön signerad! Boken är skriven och illustrerad av henne själv, Linda Ågren, och utgiven med Visto förlag. Boken handlar om våra miljöproblem i havet och vad vi kan göra åt dessa problem, fast på ett lekfullt och magiskt sätt för en ljusare framtid. 

Instagram: @Mermaid_Athiraa

Louve

Louve är illustratören Louise Anjou, här kan du köpa prints, anteckningsböcker, klistermärken, charms och annat kul! Och behöver du tex en commission till din DnD-karaktär så är hon en perfekt person att fråga!

Instagram @louve.draws

Kuriosa

Kuriosa skapar zines och serier som blandar magi, fantasy och sci fi med berättelser och tankar kring både queera teman, historia, och att växa upp.  Dessa har de har med sig till Kodachicon tillsammans med originala konstverk prints, pins, klistermärken och lite allt möjligt fint och kul!

Nibbling Nibs Studio

Vi är en liten grupp serietecknare som tillsammans gör fanzine och andra trycksaker under namnet “Nibbling Nibs Studio”. Vi är alla väldigt inspirerade av manga och anime, men även av spel och annan populärkultur. Hos oss hittar du framför allt serier men även prints, handbundna skissböcker, klistermärken och annat smått och gott.

Annie & Jonnas Hörna

Vi är två vänner som kommer ställa ut lite av vår konst och fan-art!
I Jonnas hörn av bordet så kommer det till största del finnas pins, prints och stickers som inspirerats av anime och annan japansk kultur! Och i Annies hörn av bordet så kommer där att finnas broscher och figurines skapade i lera och även prints av hennes egen konst!
Ta en sväng förbi och se om där är något som lockar ditt öga!

Malin & Susanna

Vi är två tjejer säljer allt från stickers, pins och prints till smycken och figurer. Vi hämtar vår inspiration från olika medier som vi båda älskar och gör både egna motiv samt fanart. Vårt huvudsakliga fokus i våra produkter ligger på seinen, men även annat utöver detta.
Välkommen till vår plats på Kodachis artist alley 2022!

Pttias

Mitt namn är Mattias och jag säljer sedan 2020 stickers, prints och pins på min Etsy under namnet Pttias. Jag har ganska mycket fandom merch, men säljer även pride relaterade saker och egna designs. Jag driver shopen ensam vid sidan av mina studier, och tycker det är superkul! Om du gillar hbtq+ konst, färgglada saker (eller grodor) är jag affären för dig! Jag jobbar just nu på att bygga upp mitt utbud, så kommer ha mer grejer på plats än vad jag har online för tillfället!

Jamesforyou & Pumpkinpatch

Jamesforyou och Pumpkinpatch är en sammansatt liten shop som det går att hitta lite allt möjligt. Pumpkinpatch erbjuder söta virkade figurer. allt från små bläckfiskar till kaniner, drakar och demoner. Samt handritade bokmärken från olika medier. Hos Jamesforyou kan du hitta nyckelringar, pins, klistermärken och vattenfärgsmålningar från olika media samt original konst.

Kitty Craft Charity

Kitty Craft är en välgörenhet som fokuserar på att hjälpa hemlösa katter i Sverige. Vi har ett samarbete med olika konstnärer som donerar sina konst och hantverk till oss.
Alla donationer säljs på konvent i Artist Alley och pengar som samlas in doneras i sin tur till olika företag som spenderar sin tid åt att hjälpa  hemlösa katter i Sverige. Vi är alltså helt Non profit.
Kitty craft erbjuder ett brett utbud av konst och hantverk, allt from artprints, klistermärken och smycken, till notebooks och tärningspåsar. Allt i ett roligt katt-tema.

Läs mer på Instagram @kitty_Craft_Charity

Amigosh

Yo! Mitt namn är Ami och jag driver en liten affär som jag kallar AmiGosh! Hos mig kan du hitta klistermärken, pins, nyckelringar och annat smått som man blir glad av! Jag ritar mycket fanart av spel och film, men har även en del originella motiv. Expanderar ständigt med nya söta produkter som jag hoppas att ni kommer gilla! Var inte blyg att komma fram och säga hej om du ser mig och mitt färggranna bord! C:

Kewii Arts

Jag heter Hedvig, jag är illustratör och game artist från Malmö som tar andliga skogspromenader för skojs skull. Ibland kan du hitta mig mellan träden letandes efter skogstomtar, allt för ivrig att de en dag ska visa sig. Hos mig hittar du knasiga klistermärken på bland annat grodor, axolotls, svampar och mina egna frö-människor! Jag älskar att blanda skäck och gulliga varelser i min konst. Om det är något för dig sväng gärna förbi mitt bord under konventet, ser fram emot att träffas!

Applemoose Studio

Hej! Vi är Applemoose Studio, en kreativ studio som fokuserar på serier och annan konst. Vi är nyetablerade men kommer att sälja allt möjligt från fanzines till stickers och prints. Vi kommer även att erbjuda commissions från våra konstnärer som jobbar effektivt men ändå detaljrikt på allt vi producerar! Vi ser fram emot att visa er vårt arbete!

Vanne

Mitt namn är Vanne, jag är 23 år och en queer konstnär bosatt i Malmö. Jag skapar främst konst med fokus på kvinnor och lesbisk kärlek, men det finns även en hel del fantasy.

Niki Hjort

Niki Hjort är en mangainspirerad serietecknare som ofta skriver berättelser inspirerade av drömmar. Hon säljer både böcker, fanzines och annan merch. Du kan se mer av hennes verk på instagram och twitter under @nikihjort!

Hzokki

Jag är Hzokki och har sen 2016 deltagit på Artist Alley framförallt på Närcon och Comic Con. På mitt bord så hittar ni knappar, klistermärken, nyckelringar och annat smått och gott~ Från anime/datorspel som jag älskar. Det är bara att komma förbi!

Nostalgic Patio

Kom och botanisera bland söta mangabilder! Kanske bli avritad som en mangafigur? Även pins, prints, fansin och mer!

Astrid F Comics

Astrid F Comics är illustratör och serietecknare från Österlen. Hennes konst är manga inspirerad med mycket färg. Astrids serier finns att läsa på Webtoon Canvas.
Hon kommer nu till Kodachicon med Fika stickers, art prints i flera storlekar och kommer ta porträtt commissions på plats! Gillar du färg och pastell ska absolut komma till Astrids bord!

Ballamanga

Hos Ballamanga kan du hitta allt gulligt. Det finns fanzines som är romantiska och söta, men också de som är roliga och fyllda med missförstånd. Om du inte vill läsa har jag även gulliga gnuggisar som passar perfekt på ett konvent! Om du funderar på en speciell bild kan du också beställa en commission hos mig.

CosmicLeeches

Om du tycker om rena linjer, dynamiska kompositioner och swole badass ladies så kommer du gilla CosmicLeeches bord! De kommer att sälja serier, zines, illustrationer, originalteckningar, pridepins och stickers. CosmicLeeches kommer även att ta emot commissions på plats – fanart, OCs, porträtt av dina närmsta med mera!

Joja – illustratör och serieskapare

Här hittar du stickers, pins, posters, serier, t-shirts, tygkassar och ett och annat original. Om du gillar LGBTQAI+ representation, illustrationer med tungt bläckade linjer, stil influerad av 80- och 90-tals manga samt klara färger och pasteller. Och glitter, massa glitter! Då är du varmt välkommen till detta bord!  
Instagram: @inkandgloves

Eliniel Cosplay

ElinielCosplay kommer närvara på KodachiCon i Artist Alley med ett varierande utbud av både konst, tarot, och cosplay. Vi kommer sälja stickers, pins, prints, charms etc. av karaktärer ni känner igen och älskar, samt egendesignade karaktärer. Vi kommer även sälja delar till eller fulla cosplays samt mönster för att sy eller crafta dina egna dräkter! Om du behöver svar på några frågor eller känner dig borttappad i vad ditt nästa steg i livet borde vara så erbjuds även tarot, och givetvis commissions inom både art och cosplay. Hoppas vi ses!

Emyron’s Corner

Saknar du lite magi i vardagen så är du välkommen till Emyron’s Corner! 

Här kan du hitta dekorationer, accessoarer, klistermärken och mer. Allt är handgjort av en praktiserande häxa för alla som vill fylla vardagen med lite med magi i vardagen.

Humlors

Tjena! Jag kommer sälja DnD tärningar både i sett och i singlar, samt smycken och nyckelringar i resin. En del prints kommer också säljas (främst inom Critical Role) samt klistermärken, och möjligtvis på plats commissions! Kom och säg hej vettja!

Don & William

Vi är två serietecknare som gillar att ha kul och rita ihop! På vårt bord kommer ni hitta våra serier, prints och annat smått och gott – både egna grejer och fanart. Du kan också beställa en commission av din favoritkaraktär! 

Våra portfolios hittar ni på:
www.lillstjarna.portfoliobox.net
www.donarvidsson.portfoliobox.net

DotsAndSwirls

DotsAndSwirls säljer prints, målarböcker, serier, nyckelringar, muggar, pins, enamel pins och klistermärken med sina designer på. Mest kaniner och sphynx katter!
Hon kommer att ha med den nya manga antologin Golden Garden, med 15 olika berättelser inspirerande av 60- och 70-tals manga, samt klistermärken av alla stjärntecken som sphynx katter och mycket mer!
Instagram: DotsAndSwirls
www.anettebengtssonvargas.se

RosyForest Art

Mitt namn är Villemo och jag är en tjej på 24 år som sysslar med konst och nördigheter på min fritid. Mina motiv är främst inspirerade av sci-fi, fantasy, ockulta teman och alternativt mode. Jag kommer att sälja prints, stickers, pins och annat smått och gått. Jag kommer även att ta commissions under hela konventets gång.


Har du frågor eller funderingar kring Artist Alley?
Kontakta oss via facebook eller mail: artist.alley@kodachi.se