Vad är Artist Alley? Artist Alley är området på konventet där konstnärer och hobbyister ställer ut sina verk och säljer sina skapelser. Utbudet kan bestå av allt möjligt: klistermärken, fanart, smycken, stickade halsdukar, målningar, enhörningar – vem vet vad du kommer hitta?

Ansökan – information för utställare

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

Som utställare i Artist Alley får man ett bord/bänk att sitta vid och sätta upp sina varor på. Försäljning och betalning är eget ansvar och ingenting som konventet arrangerar.
Ytan för Artist Alley är öppen 10:00-20:00 varje dag under konventet och varor packas ihop och låses in över natten. Alla utställare förväntas vara på plats och ha öppet under de gemensamma öppettiderna. Uppsättning av bord och varor bör ske innan Artist Alley öppnar.
Utställare i Artist Alley får vissa förmåner som gratis inträde till hela konventet och gratis sovsalsplats om så önskas.
Kodachicon är ett konvent riktat mot tonåringar och äldre men vi har även många yngre besökare och därför har vi infört krav på att allt uppvisat material måste vara barnvänligt (d.v.s. INTE material för 18+). Beslut tas av områdesansvarig för Artist Alley och/eller KA för försäljning.
Områdesansvarig (samt KA) för Artist Alley har rätt att ställa krav, ta beslut och vid behov avvisa utställare som inte följer konventets regler eller avtalet för utställare i Artist Alley. Avvisning beslutas i samråd med konventets Ledning.

OBS! I år inför vi en avgift på 200 SEK för utställare – det är inte längre gratis! Vi har även uppdaterat våra regler och villkor, som är sammanfattade ovan.

Kompletta regler hittar du här: Artist Alley – regeldokument

FRÅGOR? KONTAKTA OSS.

Diana Davidsson, OA Artist Alley

email: artist.alley@kodachi.se