Mat

[information kommer]

Garderob

För våra dagsbesökare har vi en garderob där man kan lämna ifrån sig jackor och väskor och sånt man inte vill behöva bära runt på hela dagen. Garderoben ligger precis innanför Entrén och är bemannad under dagtid. Tänk på att hämta ut dina grejer innan garderoben stänger varje kväll, under natten är garderoben låst!

Inlämning i garderoben kostar 10kr per plagg/väska.

Sovsalar & duschar

Kodachicon hålls på en skola och vi har en hel byggnad med klassrum reserverade som sovsalar. Sovsalsbyggnaden är bemannad dygnet runt och endast besökare med sovsalsbiljett kommer in. Platser kommer att vara markerade på golvet i salarna men inte numrerade.
Vi erbjuder även tillgång till duschar då vi får låna några omklädningsrum i idrottshallen precis över gatan och dessa ska vara tillgängliga för våra besökare dygnet runt. Alternativa duschar finns, men med begränsad tillgång. 

För långväga besökare öppnar vi ett par sovsalar redan på onsdag kväll 20.00. Köp en separat sovsalsbiljett för ons-tors.

Alla sovsalar ska vara tömda 10.00 på söndagen. Väskor kan lämnas i anvisade salar över dagen och hämtas ut när konventet stänger 13.00.

Vi tar hand om dig!

På konventet har vi vårt Trivselteam: ett team som finns på plats dygnet runt för att hjälpa till om något går snett och se till att alla trivs och har det bra. Det är även de som hanterar otrevligheter och olyckor, så oavsett om du skadat dig eller känner dig obekväm med något kan du vända dig till Trivsel där det alltid finns minst en vuxen, ett första-hjälpen-kit och en lugn miljö för vila och återhämtning.

Vi värderar både fysisk och psykisk hälsa: tveka inte att kontakta Trivsel om du mår dåligt, även om det inte är något fysiskt fel med dig. Ibland behöver man bara gå undan en stund och bli lämnad i fred, eller bli omhändertagen och få prata med någon. Oavsett vilket så finner du det hos Trivselteamet.

OBS! Trivselteamet är inte utbildade sjukvårdare. Vid behov av sjukvård kan de hjälpa dig att söka vård och tar hand om dig under tiden, men de kan inte ge medicinsk vård. Vid nödfall ska man ringa 112 samt tillkalla Trivsel (be närmaste funktionär!) som kan ta över och hantera situationen.


FÖRHÅLLNINGSREGLER OCH VÄRDEGRUND
Som vid alla sociala event och mötesplatser har vi såklart regler som vi förväntar oss att alla deltagare följer. Det handlar främst om självklara regler och respekt. Bryter man mot konventets förhållningsregler riskerar man att förlora sitt inträde.

Läs Kodachicons regler här.


Utanför konventet

Kodachicons lokaler (Polhemskolan) ligger i centrala Lund med 10 minuters (ca 1km) gångavstånd till Lund C.
Snabbköp, bankomat och apotek finns i närheten och runt centralen hittar man även matställen och butiker.
Tänk på att torsdag är en helgdag vilket innebär begränsade öppettider!

karta över området mellan Lund C och Kodachicons lokaler
Den streckade linjen är vårt förslag på gångväg från Lund C till Kodachicon.
Bankomat, snabbköp och busshållsplatser är markerade med symboler.

Har du frågor eller funderingar om Kodachicon?
Kontakta oss på facebook eller via mail: konvent@kodachi.se