KodachiCrew – ett av våra interna team

Bli funktionär hos oss här och få en awesome T-shirt, samt minnen för livet och erfarenhet att sätta på ditt CV!
Har du några frågor? Maila oss på konvent@kodachi.se så svarar vi så fort vi kan!

Vill du hålla en aktivitet eller göra något kul på en scen? Scrolla ner för att hitta ansökningarna!

KodachiCrew – jag ska jobba för…

Ska du jobba med en av våra försäljare, föreningar eller aktivitetsledare? För att få ditt gratis inträde till konventet behöver du registrera dig som KodachiCrew.

Den som är ansvarig för aktiviteten kommer ge dig instruktioner för ansökan – du behöver inte ansöka innan dess.


Butik (företag, återförsäljare)

Skicka er ansökan till sales@kodachi.se med följande:

  • Presentera er och ert företag
  • Beskriv era produkter: vad är det ni säljer?
  • Ungefär vilken yta behöver ni?
  • När kan ni vara på plats och när måste ni åka? Mer info nedan.
  • Hur många personer är ni som jobbar på plats? Mer info nedan.
  • Övriga önskemål
  • Presentation av er butik för hemsidan: skriv en kort text (50-100 ord) som vi kan lägga upp här på hemsidan för att visa upp er för världen! Texten ska vara på svenska. Skicka gärna med några bilder om ni har några.

Tider: vi ser helst att alla försäljare är på plats antingen onsdag kväll (17 maj) eller tidigt torsdag morgon (18 maj) innan vi öppnar 10.00. Vi rekommenderar att alla butiker håller öppet under våra utsatta öppettider: 10.00-20.00 tors-lör och 10.00-12.00 på söndagen. Meddela om ni inte kan närvara hela konventet!
Alla som jobbar för butiken måste registreras på funktionärsbasen för att få ta del av förmånerna, bl.a. gratis inträde.
OBS! Kodachicon tar avstånd från och, i enlighet med svensk lag, tillåter INTE försäljning av olicenserade produkter samt kopior.Håll en aktivitet hos oss? Klicka här: ANSÖKAN aktivitet

Vad innebär det? Det kan vara allt från DnD-grupper, hela havet stormar eller kanske maffia. Du bestämmer helt själv! Det viktigaste är att man kan ha kul på konventet, och aktiviteter är en sån grej som gör det! Besökarna är dem som bestämmer vad som är kul att göra, och tycker du att det missas någonting på schemat så kan du alltid ansöka om att hålla i den aktiviteten!

Gör något kul på en scen hos oss? Klicka här: ANSÖKAN scenevent

Vill du kanske sitta i en panel som din favoritkaraktär från en anime där tittarna kan få svar på världens frågor som rör din karaktär? Talangshow, improv powerpoint, japanese gameshow. Ja, allt du kan tänka dig på en scen kan du göra här!