Kodachicon 2022

Vad, var, när, hur, varför – all viktig information för årets konvent hittar du på den här sidan. Här finns även vanliga frågor och svar samlat.

Läs mer om hur du överför biljetter till andra här.

Äta & sova & sånt

Det säger sig självt – ”sånt” som är viktigt för levande varelser, vilket en tydlig majoritet av våra besökare är. Besökare, funktionär eller extern samarbetspartner – du lär behöva mat och sömn och sånt. Och om vi har något att säga till om kommer du inte gå mer än några timmar på konventet utan en påminnelse att äta gott, dricka vatten och vila ordentligt! Vi har ett helt team dedikerat till att påminna alla om att dricka vatten.
På den här sidan hittar du även en länk till våra regler och värdegrunder.

Ansök till Kodachicon

Det finns mycket man kan ansöka till – jobba i våra team, sälja grejer i Artist Alley, arrangera ett scenevent, hålla en föreläsning, hålla en aktivitet, bidra på något annat sätt… Som tur är har vi samlat alla ansökningsinstruktioner på ett och samma ställe så att det är lätt att hitta!

KodachiCREW – funktionär

Är du nyfiken på Kodachicon som funktionär? Titta hit, här hittar du all information om vad en funktionär är, gör och består av. Och hur du ansöker, såklart.

In English

Although Kodachicon is a Swedish convention using mainly Swedish as a language, we have non-Swedish visitors and participants as well. We can’t provide translations for everything but we’ve got you covered with a full page of all the important bits and pieces in English!


Kontakta oss via facebook eller mail: konvent@kodachi.se