Överlägg

Nöjen

Vad hittar man på när det är tomt på schemat? Det finns jättemycket man kan göra, här är våra nöjen som erbjuder underhållning, aktivitet och bra hängställen. De är öppna hela dagen, varje dag från 10.00!

Mooncat Karaoke

Öppettider: [kommer]
Välkommen till MoonCat Karaoke! Hos oss kan du sjunga låtar från anime och annat tecknat, spel, musikaler, j-pop och lite blandade nörderier. Mooncat och karaoketeamet tillhör Kodachikai men ger sig även iväg till andra konvent så som NärCon och Jpopcon.

Du kan smygkika på låtbiblioteket på hemsidan för Mooncat Karaoke och där kan du även skicka in önskemål om nya låtar!

Ung i Lund – mobila gruppen

Öppettider: [kommer]
Kodachicon <3 Lunds Kommun, och deras Fritidspedagoger i Mobila Gruppen är våra BFFs. De kommer till konventet med en massa roliga lekar och aktiviteter – och professionella vuxna, men det är coola vuxna, vi lovar. Man vet aldrig vad de kommer att hitta på men de är experter på ungdomsevent och brukar ta med sig en massa kul grejer.

Psst! Kolla in deras instagram

Cosplay Workshop

Öppettider: [kommer]
Som alltid har vi vår workshop på plats – smockfull av allt möjligt som kan användas till cosplay och props! Vare sig du vill skapa något från grunden eller snabbt behöver reparera något som gått sönder är workshoppen destinationen för dig!

PS! Läs mer om Cosplay här.

Afish

Kom och skriv fanfiction med AFISH! Vi kör öppen anmälan fram till kl 20 varje dag och uppläsning kl 21. Vi slumpar fram två huvudkaraktärer till er berättelse och ni får en timme på er att skriva på valfritt material. Vi tillhandahåller papper och pennor. Vi slumpar självklart om tills det är karaktärer ni kan, vårt slumpsystem har tusentals karaktärer från blandad populärkultur både västerländskt och östasiatiskt. Låt fantasin flöda!

Det här är inte allt! Det finns såklart mycket mer underhållning: spel, cosplay, schemalagda aktiviteter och event. Läs mer på sidorna Scen & Event, Cosplay och Aktiviteter!

Har du några frågor om våra aktiviteter?
Kontakta oss via mail: aktiviteter@kodachi.se