Överlägg

Aktiviteter

Schemalagda aktiviteter

Till skillnad från våra nöjen som är öppna hela dagen och inte bryr sig om klockslag går våra aktiviteter efter ett schema och hålls bara under vissa tider.

Pop-up bibliotek

Fredag 9.30-13.30 i nya matsalen, med Lund Fritid

Folkbiblioteken i Lund kommer på besök med sin lådcykel full med böcker och aktiviteter. Testa VR-glasögon, spela Super Nintendo, gör en pin eller tipsa dem om bra böcker att fylla hyllorna med!

PS! Stöter ni på en lila figur är det INTE en pokémon – det är Läsius – Folkbibliotekens maskot!

Skräckrundan – Fright Night

Varje dag! 5 rundor/kväll, bokning sker på plats mellan 13.00-15.00
Starttider: [20.00] – [21.40] – [23.20] – [01.30] – [02.40]

Skräckrundan har sedan 2013 blivit en återkommande favorit på Kodachicon. Målet är att överleva en skräckupplevelse i stil med lajv-escape room där temat och storyn varierar från år till år. Skräckrundorna skapas av vårt helt egna skräck-team och tidigare års teman har varit bl.a. “Dockhuset” och “Asylum”. Teamet låter sig inspireras av skräck-filmer, spel och populärkultur med några tidigare exempel som Silent Hill, Bioshock och The Last of Us.

Deltagare ska med hjälp av pussel och ledtrådar från storyn överleva rundan genom att arbeta tillsammans innan tiden tar slut. Tänk på att inte splittra upp eller överge varandra då ni aldrig är helt ensamma i mörkret… ha en trevlig kväll!

Lekar (och zombies!)

Varje dag!
10.00-12.00 Nerfblaster-lekar (uppvärming inför apokalypsen)
13.30-17.00 Zombie Apocalypse (med nerfblasters!)

Vi har en massa yta utomhus som vi vill utnyttja och så länge vädret tillåter kommer vi ha ett schema späckat med roliga lekar, bollsporter och utmaningar. Om vädret inte samarbetar med oss blir det tyvärr inomhusvistelse, men med hela skolan till vårt förfogande kan vi säkert hitta ytor under tak för att kunna leka ändå!

Se upp för zombies – efter två års konventsabstinens är de zombiegare än nånsin och lite extra uppspelta över sina blaster battles… Under förmiddagarna bjuder våra o-döda på lekar med nerf blasters och aktiviteter inspirerat av Team deathmatch och Infiltration. På eftermiddagarna kör vi på post-apokalyptiska zombie-lekar där du som överlevare av apokalypsen får en nerf blaster för att försvara dig från alla zombies, lite som i Survival eller Infection.


Vill du hålla i en aktivitet? Instruktioner för ansökan finns på sidan Ansök till Kodachicon.
Frågor? Kontakta oss via facebook eller mail: aktiviteter@kodachi.se